Tehokasta markkinointia yleisurheilun maaottelulle (Ruotsi-ottelu 2020)

02.04.2020 - Urheilu
Julkaisun kuva

”Lippu.fin markkinointipalvelut ovat monipuolisia, ja heidän laajan kokemuksensa ansiosta pystymme kohdentamaan markkinoinnin hyvin tapahtumamme lipunostajille.”

Legendaarinen yleisurheilun Ruotsi-ottelu kilpaillaan syksyllä 5.-6. syyskuuta Tampereella Ratinan stadionilla. Lippu.fin ennakkomyynnin lisäksi Ruotsi-ottelun järjestämisessä hyödynnetään ovimyyntipalveluamme sekä laajoja markkinointitoimenpiteitä. Toteutamme Ratinaan myös kulunvalvonnan verkkoineen.

Ruotsi-ottelun markkinointiin panostetaan tänä vuonna erityisen paljon. Tampereen Pyrintö ry:n urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen arvostaa etenkin Lippu.fin markkinointipalveluiden monipuolisuutta ja markkinoinnin asiantuntijoiden laajaa kokemusta. ”Toiminta Lippu.fin kanssa on avointa, ja ennen kaikkea palvelua saa henkilökohtaisella tasolla, erittäin nopeasti”, Elisa lisää.

Suomen ja Ruotsin väliset yleisurheilumaaottelut alkoivat Helsingistä 1925 miesten maaottelulla. Tunnetun ja perinteikkään yleisurheilutapahtuman järjestää Suomen Urheiluliitto ry. Nykyisin Suomi-Ruotsi -ottelussa kilpaillaan miesten, naisten ja 17-vuotiaiden nuorten maaottelut, sekä erillinen kävelymaaottelu. Tarjolla on tasaisia kamppailuja, kiihkeää kannustusta ja väkevällä yhteishengellä varustettujen maajoukkueiden kaksipäiväinen taisto.

X