Sujuvaa asiakaspalvelua kaikissa tilanteissa (Turun filharmoninen orkesteri)

11.03.2020 - Kulttuuri
Julkaisun kuva

“Lippu.fin toteuttama asiakaspalvelu on meillä uutta, mutta tarpeellista. On hyvä, että asiakkaan puheluun vastataan riippumatta siitä, mikä tilanne omassa asiakaspalvelussamme on.”

Yhteistyömme Turun filharmonisen orkesterin kanssa on kestänyt vuosia, ja viime aikoina se on laajentunut apuun orkesterin asiakaspalvelun tuottamisessa sekä orkesterin sivuille suunnitteilla olevaan Lippu.fin toteuttamaan verkkokauppaan.

Paula Kahtola, TFO:n tiedotus- ja markkinointivastaava, kertoi meille, miten orkesteri on hyödyntänyt palveluitamme, ja mikä yhteistyössä on ollut erityisen onnistunutta.

”Yhteistyö Lippu.fin yhteyshenkilöiden kanssa on sujuvaa ja mutkatonta. He ymmärtävät ja kuuntelevat erityistarpeitamme ja kehittävät palveluitaan vastaamaan toiveitamme sekä lipunmyynnin haasteita. Esimerkiksi Lippu.fin toteuttama asiakaspalvelu on meillä uutta, mutta tarpeellista. On hyvä, että asiakkaan puheluun vastataan riippumatta siitä, mikä tilanne omassa asiakaspalvelussamme on.”

Myös markkinointipalvelumme ovat olleet TFO:lle avuksi. ”Olemme saaneet asiantuntevia vinkkejä markkinointiin ja kampanjoiden rakentamiseen. Tulosten raportointi on kattavaa.”

TFO:n lipunmyynnistä vastaava Susanna Lehtonen kertoo: ”Kumppanituki neuvoo ja auttaa, tekninen tuki on toimivaa ja etätuen avulla nopeaa. Extranetin kautta materiaalitilaukset sujuvat vaivattomasti, ja siellä on myös ohjeet helposti koottuna ja löydettävissä. Hienoa, että webinaarit ovat saatavilla ajankohdasta riippumatta. Niiden avulla saa hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja järjestelmän käyttöön”.

Pääsylippu TFO:n konserttiin on samalla Turun seudun joukkoliikenteen eli Fölin lippu. Lipun ostaja voi matkustaa Fölin busseissa ennen ja jälkeen konsertin, eikä erillistä lippua tarvita. Turun konserttitalon lisäksi esityksiä on säännöllisesti ympäri Turkua. TFO:n, Fölin ja Lippu.fin yhteistyöllä musiikin pariin pääseminen tehdään entistäkin helpommaksi!

X