Menestyksekästä asiakaspalvelua ja tehokasta toimintaa (KOKO Lahti)

14.04.2020 - Kulttuuri
Julkaisun kuva

”Lipunmyynti on viime vuosina siirtynyt voimakkaasti verkkokauppaan, joten oman myyntipisteen ylläpitäminen ei ole enää nykyisellään kustannustehokasta. Valtakunnallisena toimijana Lippu.fi pystyy tarjoamaan myös asiakaspalvelun näkökulmasta etuja, joita emme pystyisi itse tarjoamaan”, toteaa KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki.

KOKO Lahti Oy siirsi lipunmyyntinsä kokonaisuudessaan Lippu.fille elokuusta 2019 alkaen. Muutoksen tavoitteena on ollut KOKO Lahden toiminnan tehostaminen, kustannussäästöt ja asiakaspalvelun parantaminen. Tämä on tehty lisäämällä myyntiä ja markkinointia kuluttajille, yrityksille ja ryhmille.

Lippu.fin tuottama lipunmyynnin ulkoistuspalvelu on KOKO Lahti Oy:lle pitkän ajan strateginen valinta, jonka avulla parannetaan yhtiön toiminnan tehokkuutta, mutta myös laajennetaan asiakaspalvelun tavoittavuutta ja lisätään lipunmyyntiä. Yhteistyö Lippu.fin kanssa sujuu nopeassa aikataulussa mutkattomasti, ja ulkoistus on helpottanut omaa toimintaamme ja lisännyt myyntiä.

Niina Pyökkilehto, talous- ja HR-johtaja, KOKO Lahti Oy 

Yhteistyön myötä KOKO Lahden lipunmyynnissä saavutetaan parempi tavoitettavuus hyödyntämällä Lippu.fin digitaalisia palveluja, pidennettyä puhelinpalvelun aukioloaikaa sekä hyvällä sijainnilla ja laajoilla aukioloajoilla palvelevaa asiakaspalvelupistettä.  

KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa. 

X