Asiakaslähtöistä yhteistyötä (Logomo)

30.03.2020 - Viihde
Julkaisun kuva

”Yhteistyössä Lippu.fin kanssa toimimme aina asiakaslähtöisesti – yhdessä mietimme, mikä palvelee asiakasta parhaiten, on kyseessä sitten promoottori tai lipunostaja.”

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa Turussa. Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä kertoi meille, miten yhteistyö Lippu.fin kanssa on kehittänyt toimintaa. ”Logomo aloitti toimintansa vuonna 2011, ja yhteistyö Lippu.fin kanssa aloitettiin seuraavana vuonna. Siitä asti yhteistyötämme on kuvastanut tahto kehittää Logomoa tapahtumapaikkana. Toimimme melko eri tavalla kuin monet muut venuet, ja meidän toimintatapamme on hioutunut myös Lippu.fin kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena. Olemme tehneet paljon tuotteistusta yhdessä, ja se on vienyt meitä todella paljon eteenpäin.

The Voice of Finlandin markkinointikampanjat ovat aina olleet onnistuneita. Lippu.fin Digitoimiston tekemän markkinoinnin systemaattisuus ja myynnin ennakointi ovat auttaneet meitä merkittävästi tehokkaassa myynnissä.

Lippu.fin datan hyödyntäminen markkinoinnissa on meille erittäin tärkeää. Digitoimisto on joukko rautaisia ammattilaisia, jotka ovat aina ajan hermolla digitaalisessa markkinoinnissa.

Lippu.fillä on ihanat ihmiset, jotka ovat monesti auttaneet meitä tiukassa tilanteessa. Olemme alusta asti pitäneet säännöllisiä kehityspalavereja yhdessä, ja ne ovat toimineet erittäin hyvin. Lippu.fin väellä on positiivinen henki ja samanlainen ajatusmaailma kuin meillä Logomossa – pohdimme aina, mitä voimme kehittää niin, että se hyödyttää kaikkia osapuolia.”

Logomon tiloissa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Vuonna 2018 Logomossa järjestettiin yhteensä yli 1200 tilaisuutta ja kävijämäärä oli 320 000.

Lippu.filtä on aina saanut aktiivista ja ammattitaitoista palvelua. On kyseessä sitten pieni tai isompi kysymys, niin palvelu pelaa aina. Meillä on Logomossa pieni tiimi, niin mielellämme käytämme kumppaneita, jotka palvelevat hyvin. Voimme luottaa siihen, että Lippu.fille voi ulkoistaa tiettyjä palveluja, ja olla varmoja siitä, että asiakaskokemus on taattu.

Elina Tikkakoski, Logomo
X