LIPPU.automaatti

Asiakaspalvelusi nopeutuu, kun tapahtumapaikalle ilman ennakkolippua saapuva asiakas asioi helposti itsepalveluautomaatilla. Omat henkilöresurssit voit ohjata muihin asiakaspalvelutehtäviin lipunmyynnin sijaan.

Julkaisun kuva

LIPPU.automaatti on Eventim.INHOUSE-lipunmyyntijärjestelmän sisältävä lippuautomaatti. Automaatissa voi myydä samoja tilaisuuksia ja lipputyyppejä kuin ennakkomyynnissä, tai määrittää omat hinnat automaattimyyntiin. Paikkamäärä valitaan kosketusnäytöltä, ja maksutapana on korttimaksut, myös lähimaksu. Liput tulostuvat heti. Automaatti on osa Lippu.fin myyntiverkostoa, ja paikkatilanne päivittyy reaaliaikaisesti kaikkien myyntikanavien välillä.

LIPPU.automaatin käyttö on moderni tapa myydä lippuja – lipun ostaminen on asiakkaalle helppoa ja nopeaa. Automaatti tuo huomattavia säästöjä, kun voit käyttää henkilöresurssin muuhun kuin lipunmyyntiin.

Ähtäri Zoon LIPPU.automaatilla on viiden käyttökuukauden aikana ostettu lähes 23 000 euron arvosta lippuja!

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Terhi Gulin

Kumppanuuspäällikkö

Terhin iloinen asenne ja aina aurinkoinen mieli on mahtava lähtökohta. Kun siihen vielä lisätään pitkän kokemuksen tuoma rautainen ammattitaito, ollaan lipunmyynnin ja tapahtumamarkkinoinnin ytimessä. Terhin erityisalaa ovat kulttuuri- ja viihdekumppanuudet, tosin kaikki käyvät, koska she can do it. Kolmen pitkäkarvaisen kissan omistajana Terhin harrastuksiin kuuluu lähinnä imurointi. +358 (0) 50 5859 002 terhi.gulin@lippu.fi

Erikoisosaamiset

Viihde,Kulttuuri
X