Muut palvelut

Meillä on tapahtumajärjestäjien kanssa yhteinen tavoite — myydä mahdollisimman paljon lippuja tapahtumiin. Tästä syystä olemme kehittäneet lipunmyynnin tueksi laajan valikoiman lisäpalveluita, jotka auttavat sinua onnistumaan paremmin tapahtuman jokaisessa vaiheessa.

 

OVIMYYNTIPALVELUT 

Mikäli tapahtumasi ei myy ennakkoon loppuun , voimme auttaa sinua tapahtuman aikana myymällä lippuja myös ovella. Voit vuokrata meiltä ovimyyntipaketin – tai ihmisen, joka hoitaa homman puolestasi.


KULUNVALVONTA 

Suosittelemme aina tarkastamaan kaikki liput elektronisesti väärinkäytösten ehkäisemiseksi. Voimme vuokrata sinulle laitteet ja tarvittaessa myös verkkoyhteyden sekä tiimin hoitamaan kulunvalvontaa. Autamme sinua löytämään juuri sinun tapahtumallesi sopivan ratkaisun.


CHAT 

Onko asiakkaillasi paljon kysyttävää? Anna meidän hoitaa asiakaskyselysi sivuillesi asennettavan CHAT- palvelun avulla. Kysy, kerromme lisää!


RUUHKAPALVELUT 

Jos ja kun sinulla on täysi työ tapahtumasi, teatterisi tai joukkueesi kanssa, voimme vastata puhelimeen puolestasi ja ottaa vastaan varauksia sekä myydä lippuja puolestasi myös puhelimitse.


KAUSIKORTTIMYYNTI 

Millainen laitetaan? Voimme tehdä ja postittaa kausikortit puolestasi – sovitaan aikatauluista hyvissä ajoin.


POSTITUS 

Onko sinulla jotain mitä haluaisit lähettää asiakkaillesi perinteisellä postilla? Anna tehtävä meille, hoituu!

Mikäli et edusta tapahtumajärjestäjää, löydät avun asiakaspalvelustamme

CAPTCHA
Suojaudumme haittaa tekeviltä roboteilta, joten sinun täytyy vahvistaa, että et ole robotti. Rastita valintaruutu ja paina "Lähetä viesti"