Lipunmyynti

Monikanavaisuus on vahvuutemme. Suomen suurimmasta lippuja myyvästä verkkokaupasta, myyntipisteistä,
R-kioskeista ja puhelinmyynnistä koostuva laaja myyntiverkostomme maksimoi tapahtumasi lipunmyynnin.

LIPUNMYYNTIJÄRJESTELMÄT

Isoista stadionkeikoista, kaupunginteatterin kautta aina paikallisen voimisteluseuran kevätnäytökseen – meiltä löytyy sopiva vaihtoehto. Käytössämme on Europan eniten käytetty kulttuurilippujen myyntijärjestelmä, luotettavin isojen konserttien myyntijärjestelmä ja nyt uutuutena helppokäyttöinen itsepalvelujärjestelmä esimerkiksi klubien ja urheiluseurojen käyttöön. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mikä lipunmyyntijärjestelmistä tukisi parhaiten juuri sinun tapahtumasi myyntiä!

 

Haluaisitko lippukaupan tapahtuman omille verkkosivuille? Kysy meiltä lisää!


KATTAVA MYYNTI- JA NOUTOPISTEVERKOSTO

Meillä myynnissä olevia lippuja voi ostaa:

 

  • lippu.fi-verkkokaupasta.
  • Lippu.fi-sovelluksesta, joka on ladattavissa AppStoresta tai Google Playsta.
  • kaikilta yli 600 R-kioskeilta ilman ennakkovarausta.
  • yli 90 täyden palvelun Lippu.fi-myyntipisteestä ympäri Suomen.
  • ainoana lippuyhtiönä, myös puhelinpalvelussa.

PALVELEMME TAPAHTUMASI KÄVIJÖITÄ

Meillä on käytössä uusi monikanavainen digitaalinen asiakaspalvelujärjestelmä. Vastaamme puheluihin, sähköposteihin sekä some-kanavien kautta tuleviin tiedusteluihin ripeästi ja rautaisella ammattitaidolla. Lippu.fi-verkkokaupan chatissa tapahtumasi kävijöitä palvelevat osaavat asiakaspalvelijat. Puhelinpalvelusta lipunostaja voi tiedustella tapahtumia, tehdä varauksia, muuttaa olemassa olevaa varausta ja ostaa lippuja suomen, ruotsin ja englannin kielellä sekä saada verkkokaupan käyttöön liittyvää opastusta. Tarjoamme lipunmyyntikumppaneillemme sekä ruuhkapalveluita puhelinmyynnin tueksi että chat-asiakaspalvelua omille nettisivuille oman ilmeen mukaisesti räätälöitynä. Lue lisää chatista täältä!

 

Lipunmyynti

 

Mikäli et edusta tapahtumajärjestäjää, löydät avun asiakaspalvelustamme

CAPTCHA
Suojaudumme haittaa tekeviltä roboteilta, joten sinun täytyy vahvistaa, että et ole robotti. Rastita valintaruutu ja paina "Lähetä viesti"