Tappara, Ilves ja Nysse testaavat uudenlaista tapahtumalippua

16.11.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Kumppaneidemme Tapparan ja Ilveksen loppuvuoden liigaotteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät ottelupäivänä matkaoikeuden Nysse-liikenteen busseissa ja raitiovaunuissa. Nysse-alueen junaliikenteessä ottelulipuilla voi matkustaa Tampereen Kannen areenalla pelattavina pelipäivinä. Kyseessä on tapahtumalippukokeilu, joka jatkuu ainakin vuoden loppuun asti.

Ensimmäisen kerran yhdistetty ottelu- ja Nysse-lippu on käytössä Hakametsän jäähallissa Tappara–TPS-pelissä 19.11. ja Ilves–JyP-pelissä 20.11. Ottelulipun matkustusoikeus on voimassa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa kotiottelupäivänä kolme tuntia ennen pelin alkua ja kaksi tuntia pelin jälkeen. Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa, ja liput ovat voimassa koko alueella.

Lippua voi hyödyntää myös osalle matkaa: oman auton voi jättää ilmaiselle liityntäpysäköintialueelle, ja jatkaa matkaa peliin Nyssen kyydissä ilman lisämaksua. Tampereella liityntäparkkeja sijaitsee Niihamassa, Ikealla, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Tesomalla ja Turtolassa.

Ottelu- ja Nysse-lipun yhdistämisellä pyritään lisäämään joukkoliikenteen käyttöä myös vapaa-ajan matkoilla ja vähentämään keskusta-alueen ruuhkia.

”Tampereen Viiden tähden keskusta -hanke kasvattaa entisestään alueen vetovoimaa tuoden tarpeita uusiin liikenneratkaisuihin. Olemme oikein mielellämme tuomassa etulinjassa yhteistä liikenneratkaisua markkinoille tukemaan sujuvaa vierailua uuden areenan ottelutapahtumiimme”, toteaa Ilveksen tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki.

 “Olemme sitoutuneet Liigan ympäristöohjelmaan, joka edistää kestävän kehityksen toteutumista talvilajiemme pelastamiseksi ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Julkisen liikenteen integrointi osaksi ottelutapahtumaa on meille todella tärkeä askel hiilijalanjäljen pienemmäksi saattamisessa”, kertoo Tapparan kehityspäällikkö Aki Hautamäki.

Liput peleihin ostat helposti verkkokaupastamme www.lippu.fi sekä www.tappara.lippu.fi

Kuva © Tampereen seudun joukkoliikenne

X