Lippu.fi aloittaa yhteistyön Joensuun Kiekko-Poikien kanssa

01.10.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippu.fi ja jääkiekkoseura Joensuun Kiekko-Pojat ovat aloittaneet lipunmyyntiyhteistyön. Joensuun Kiekko-Pojat on Mestiksessä pelaava seura, jonka tehtävänä on mahdollistaa joensuulaisen edustusjääkiekon ylläpitäminen ja kehittäminen taloudellisesti kestävällä tavalla.

Kiekko-Poikien toimitusjohtaja Kalle Kerman kommentoi yhteistyötä: ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen Lippu.fin kanssa. Meille on tärkeää työskennellä ammattitaitoisen ja tunnetun lippuoperaattorin kanssa, joka pystyy auttamaan meitä lipunmyyntimme kehittämisessä. Jo yhteistyön alkutaipaleella on tullut selväksi, että olemme tehneet oikean valinnan lipunmyyntikumppanin suhteen. Lippu.fin henkilökunnan kanssa on ollut ilo työskennellä ja uskomme, että heidän osaamisensa avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.”

Myös Lippu.fin myyntijohtaja Kai Tervonen iloitsee uudesta yhteistyöstä. ”On hienoa, että Kiekko-Pojat valitsi juuri meidät kumppanikseen. Yhteistyö on meille suuri kunnia varsinkin, kun kyseessä on perinteikäs pohjois-karjalalainen jääkiekon suurseura.”

X