Lippu.fi mukana mahdollistamassa tapahtuma- ja joukkoliikennelippujen integraatiota

29.09.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippu.fi on ollut mahdollistamassa tapahtuma- ja joukkoliikennelippujen integraatiota Tampereella. Ensi kevään jääkiekon MM-ottelulippuihin on lisätty Tampereen kaupungin tarjoamana matkat Tampereen seudun joukkoliikenteessä. Lippu käy bussien ja raitiovaunujen lisäksi myös lähialueen junissa. Tampereen tavoitteena on olla hiilineutraali kaupunki vuonna 2030, ja tätä tavoitetta olemme mielellämme tukemassa. Aiemmin vastaava integraatio on toteutettu Turun seudun joukkoliikenne Fölin kanssa.

MM-kisojen Tampereella pelattavien otteluiden lipunosto-oikeuksien arvontaan on voinut osallistua 26.9. asti. Otteluiden päiväliput tulevat avoimeen myyntiin lippu.fi-verkkokauppaan 27.10. ja yksittäiset peliliput helmikuussa 2022.

X