Lippupiste juhlii ylpeänä 25-vuotisjuhlavuottaan

20.08.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Toimintamme alkoi elokuussa 1996, kun Tampereen Puhelinosuuskunta alkoi välittää lippuja Tampereen Hakametsän jäähallin tapahtumiin. Itsenäinen yritys meistä tuli vuonna 2005, ja 2009 liityimme osaksi Euroopan suurinta lipunmyyntiyritystä, saksalaista CTS Eventim AG:tä. Tänä päivänä meillä on yli 70 työntekijää ja toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa sekä Lahdessa. Myymme vuosittain lippuja tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin. Lippu.fi-verkkokaupassamme on 2,2 miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta sekä yli 14 miljoonaa käyntiä vuosittain.

”Vuodesta 2022 odotamme ehkä kaikkien aikojen suurinta tapahtumavuotta. Monet siirretyt tapahtumat toteutuvat ja alan toimijat pääsevät palaamaan tositoimiin pitkän tauon jälkeen. Myös kuluttajat ovat odottaneet kärsimättömästi päästäkseen taas nauttimaan live-elämyksistä täysillä. Lähdemme tulevaisuuteen suurin odotuksin ja äärettömän kiitollisina luottamuksesta niille yli 800 tapahtumajärjestäjälle, joita vuosittain saamme palvella”, iloitsee Lippupiste Oy:n toimitusjohtaja Ari Palhamo.

3-pieni-1.png
Lippupisteen mainoksia vuosien varrelta

X