Lippu.fi ja Turun Palloseuran Naiset yhteistyöhön

18.06.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippu.fi ja TPS Naiset ovat aloittaneet lipunmyyntiyhteistyön. Yhteistyö avaa TPS Naisten joukkueelle uusia väyliä tavoittaa suurempia kohderyhmiä ja vahvistaa seurayhteisöä entisestään myös irtolippumyynnin osalta.

”Haluamme panostaa merkittävästi naisten pelien yleisömäärien kasvuun. Ponnistelemme asian eteen määrätietoisesti koko organisaation ja TPS-yhteisön voimin. Olemme todella iloisia siitä, että Lippu.fi toimii kumppaninamme tässä suuressa tavoitteessamme”, viestittää HC TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Myös Lippu.fillä iloitaan alkaneesta yhteistyöstä. ”Uusi myynti- ja markkinointiyhteistyö TPS Naisten kanssa on meille suuri kunnia. Lähdemme erittäin mielellämme yhteistyössä laajentamaan TPS-perheen saavutettavuutta suuremmalle yleisölle”, kertoo Lippu.fin myyntijohtaja Kai Tervonen.

”Pidämme näinä aikoina erityisen tärkeänä sitä, että voimme tarjota kuluttajille mahdollisuuden ennakkolippujen ostoon ja maan kattavin myyntiverkostomme takaa sen, että lippujen ostaminen on kuluttajille helppoa paikasta riippumatta. Lisäksi valjastamme ennakkolipunmyynnin tueksi tehokkaan markkinointimme ja asiakaspalvelumme”, Tervonen jatkaa.

TPS Naisten Liiga-joukkueen kausikortit ovat nyt myynnissä Lippu.fin kanavissa.

X