Lippu.fi IAB Finlandin jäseneksi

18.06.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

IAB Finland on Interactive Advertising Bureaun Suomen järjestö ja yhteisö, jonka tarkoituksena on kehittää ja tukea digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan ekosysteemiä Suomessa.

Lippu.fi haluaa olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa Suomen digikenttään. Lisäksi haluamme jatkuvasti kehittää myynnin ja markkinoinnin digitaalista osaamistamme, jotta pystymme tulevaisuudessakin vastaamaan muuttuvan digikentän haasteisiin ja tarjoamaan parhaan mahdollisen tietotaidon myös kumppaneidemme käytettäväksi.

Lippu.fi tulee osallistumaan aktiivisesti IAB:n tarjoamiin digitaalisen markkinoinnin kehittämisen työryhmiin, jotka määrittelevät digitaalisen markkinoinnin standardit Suomessa. Työryhmät tuovat myös ajantasaisimman tiedon Suomen mediakentästä, jonka jalostamme kumppaneidemme käyttöön niin markkinoinnin suunnittelemisessa kuin markkinointikanaviemme kehittämisessä.

X