Aleksanterin teatteri ja Lippu.fi yhteistyöhön

12.05.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Aleksanterin teatteri ja Lippu.fi ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Jatkossa Aleksanterin teatterin liput myydään Lippu.fin kanavissa.

”Valitsimme kumppaniksemme Lippu.fin, koska sillä on asiakkainaan merkittävä määrä muitakin suomalaisia kulttuurin toimijoita. Koemme, että yhteistyöllä Lippu.fin kanssa saamme maksimoitua näkyvyyden sekä lipunmyynnin kasvun. Uskomme, että Lippu.fin markkinointi tavoittaa varmasti juuri meidän kohderyhmämme”, kertoo Aleksanterin teatterin toimitusjohtaja Simo Jokinen.

“Meille on suuri kunnia päästä tekemään monipuolista yhteistyötä niin myynnin kuin markkinoinnin parissa Aleksanterin teatterin kanssa. Valjastamme ennakkolipunmyynnin tueksi meidän tehokkaan markkinoinnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun, joiden avulla pystymme palvelemaan Aleksanterin teatterin asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla”, iloitsee Lippu.fin kumppanuuspäällikkö Terhi Gulin.

Aleksanterin teatteri on vuonna 1879 rakennettu vierailuteatteri Helsingin Bulevardilla, joka tarjoaa esityksiä laidasta laitaan ja jonka ohjelmistossa on muun muassa komediaa, oopperaa, balettia, sirkusta, draamaa ja konsertteja. Syksyn 2021 ohjelmistossa on esimerkiksi Sanna Stellanin, Miitta Sorvalin ja Anu Sinisalon tähdittämä Kaikki Ystäväni. Esitys on itsenäinen jatko-osa menestysnäytelmille Kaikki äitini, kaikki tyttäreni ja Kaikki mieheni.

X