Lippu.fi on Suomen Moottoriliiton uusi yhteistyökumppani

07.05.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Ensi vuonna 100-vuotisjuhlavuotta viettävä lähes 20 lajia edustava Suomen Moottoriliitto on alkuvuodesta lanseerannut uuden 0-100 -konseptin, joka tuo moottoripyörä- ja moottorikelkkaurheilun lähelle meitä kaikkia.

Lippu.fi rakentaa yhteistyössä Moottoriliiton kanssa yhtenäisen 0-100 -lipunmyynnin verkkokaupan, jonka avulla tulevaisuudessa kaikki Moottoriliiton alaisten lajien tapahtumien liput löytyvät yhdestä osoitteesta. Tämän vuoden aikana kokonaisuuteen siirrytään asteittain ja uutta tekemistä rakennetaan kerhojen sekä kilpailujärjestäjien kanssa yhdessä. Uusi yhteistyö helpottaa kerhojen järjestämien kilpailuiden lipunmyynnin järjestämistä toimivan lipunmyyntijärjestelmän kautta. Kerhot saavat myös tuleviin kisoihin markkinointitukea Lippu.fin kanavien sekä Moottoriliiton 0-100.fi -markkinoinnin avulla.

”Tarvitsimme tavoitteiden saavuttamiseksi tiimiimme Suomen parhaan ja vahvimman osaajan lipunmyynnin ja markkinoinnin kumppaniksi. Uskomme, että Lippu.fin ammattitaitoinen tiimi ja vahva tavoitettavuus markkinoinnissa ovat keskeisiä kulmakiviä, kun rakennamme Moottoriliiton lajien saavutettavuutta myös suuren yleisön keskuudessa”, kertoo Moottoriliiton kumppanuuksista ja markkinoinnista vastaava Rivents Oy:n toimitusjohtaja Riia Martinoja.

”Olemme innoissamme, että Lippu.fi osaavat asiantuntijat ovat mukana matkassamme. Odotamme, että pystymme Lippu.fin kanssa tarjoamaan Moottoriliiton kerhoille ja kilpailujen järjestäjille helppokäyttöisen ja tehokkaan lipunmyyntikanavan mahdollistaen sen, että kerhoissa ja liiton ydintoiminnoissa voidaan keskittyä lajien kehittämiseen. Meille on merkityksellistä ja arvokasta, että Lippu.fi halusi lähteä mukaan tarinaamme – uskoi sen mahdollisuuksiin ja on nyt mukana yhteisessä rohkeassa tekemisessä. Vahva keskitetty lipunmyyntikanava oli yksi tavoitteistamme ja on mahtavaa, että pääsemme aloittamaan tämän yhteistyön!”, iloitsee Martinoja.

”Monet kerhoistamme ovat jo viime kesänä siirtyneet sähköiseen lipunmyyntiin yleisörajoituksista johtuen. Sähköisen lipunmyynnin edut ovat tulevaisuudessa entistäkin merkittävämmät, kun pystymme myös hyödyntämään valtakunnallista markkinointia tehokkaammin”, vakuuttaa Moottoriliiton pääsihteeri Ville Salonen.

”Uusi myynti- ja markkinointiyhteistyö Moottoriliiton kanssa on meille suuri kunnia. Lähdemme erittäin mielellämme yhteistyössä laajentamaan Moottoriliiton eri lajien saavutettavuutta suuremmalle yleisölle. Pidämme näinä aikoina tärkeänä sitä, että voimme tarjota kuluttajille mahdollisuuden ennakkolippujen ostoon ja maan kattavin myyntiverkostomme takaa sen, että lippujen ostaminen on kuluttajille helppoa paikasta riippumatta. Lisäksi valjastamme ennakkolipunmyynnin tueksi tehokkaan markkinointimme ja asiakaspalvelumme”, kertoo Lippu.fin myyntijohtaja Kai Tervonen.

X