Lippu.fi aloittaa yhteistyön Pohjanmaan Lipputoimiston kanssa

03.02.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippu.fi ja Lipputoimisto ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä. Jatkossa Lipputoimiston omaa myyntiä vahvistetaan Lippu.fin laajoilla myyntikanavilla. Lisäksi Lipputoimisto ja sen asiakkaat ottavat käyttöönsä Lippu.fin lipunmyyntijärjestelmät, markkinointiratkaisut ja niihin liittyvät palvelut. Yhteistyö takaa Lipputoimiston asiakkaille turvallisen lipunostokokemuksen sekä laadukkaan monikanavaisen asiakaspalvelun. Lipputoimisto on osa mediatalo KPK Yhtiöitä ja tarjoaa tapahtumajärjestäjille monipuolisia palveluita aina tapahtuman suunnittelusta markkinointiin ja lipunmyyntiin.

”Tapahtumajärjestäjän tulee osata ottaa huomioon monenlaisia asioita, ja lipunmyynti on yksi tärkeimmistä. Myyntiin laittamisen helppous, monipuoliset ja näkyvät myynti- ja markkinointikanavat sekä kattava raportointi ovat asioita, joita tapahtumajärjestäjä arvostaa. Yhteistyössä Lippu.fin kanssa pystymme vastaamaan tapahtumajärjestäjän odotuksiin entistäkin paremmin – tavoitteenamme on olla yhdessä paras lipunmyyntikanava”, kertoo Lipputoimiston operatiivinen päällikkö Sami Luoma.

”Uusien tuoteinnovaatioiden ansiosta tapahtumien myynti kehittyy jatkuvasti. Tapahtumakävijät ovat laatutietoisia, mutta edelleen erittäin kiinnostuneita siitä, millaisia tapahtumia on tulossa. Viimeaikainen digiloikka on aiheuttanut sen, että lipunmyyjää ei valita pelkän myyntialustan perusteella, vaan päätöksentekoon vaikuttaa myös esimerkiksi tapahtumalle saatu näkyvyys lipunmyyjän markkinointikanavissa. Mediatalona odotamme, että Lippu.fin kanssa pääsemme kehittämään uusia näkyvyysratkaisuja tapahtumillemme ja sitä kautta tavoittamaan entistä enemmän potentiaalisia kävijöitä.”                     

Myyntiin laittamisen helppous, monipuoliset ja näkyvät myynti- ja markkinointikanavat sekä kattava raportointi ovat asioita, joita tapahtumajärjestäjä arvostaa

”Lippu.fille tämän kaltainen yhteistyö on uudenlaista tekemistä ja odotamme innolla sen kehittämistä. On mahtavaa, että media-alan toimija arvostaa Lippu.fin palveluita ja Suomen ainoan tapahtuma-alaan erikoistuneen digitoimiston ratkaisuja. Odotamme innolla uuden yhteistyön tuomia mahdollisuuksia”, iloitsee Lippu.fin kumppanuuspäällikkö Lassi Sainio.

X