Lippu.fi ja Sunborn Live laajaan yhteistyöhön

25.01.2021 - Uutiset
Julkaisun kuva

Huikeita uutisia vuoden alkuun liverintamalta! Monipuolisena tapahtumajärjestäjänä tunnettu Sunborn Live ja Lippu.fi ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Jatkossa kaikki Sunborn Liven tapahtumat myy Lippu.fi.

Sunborn Live on Sunborn Events Oy:n alainen tapahtumajärjestäjä, joka järjestää muun muassa Turun Kesärauha-festivaalia ja on toinen ensi kesän Slipknotin Turun suurkonsertin järjestäjistä. Lisäksi Sunborn Live järjestää vuosittain toistasataa tapahtumaa Logomossa, Kulttuuritalossa, Naantalin Kaivohuoneella ja Kylpylässä sekä kesällä 2020 pilotoitua Logomon Terassikesä -konseptia. Sunborn Live toimii myös Suomen suurimman klubifestivaali Lost In Musicin promoottorina.

Halusimme yhtenäistää koko Sunbornin omat tapahtumat ja tapahtumapaikat yhden lippukaupan alle ja koimme, että Lippu.fi on tähän paras kumppani

Lippu.fi valikoitui kumppaniksi vuosien ajan hyvänä toimineen Logomossa tehdyn yhteistyön pohjalta. Halusimme yhtenäistää koko Sunbornin omat tapahtumat ja tapahtumapaikat yhden lippukaupan alle ja koimme, että Lippu.fi on tähän paras kumppani. Jatkossa kaikki Sunborn Liven tapahtumat niin Logomossa, Kulttuuritalolla kuin kesätapahtumissa sekä Naantalin Kaivohuoneella ja Naantalin Kylpylässä luotetaan lipunmyynnin osalta Lippu.fin osaaviin käsiin”, kertoo Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen.

Uusi yhteistyö ja lipunmyynnin yhtenäistäminen tarjoaa meille hienon mahdollisuuden kirkastaa tapahtumien markkinointia ja viestintää yhteistyössä lippukumppanin kanssa. Koemme myös, että asiakkaan palvelukokemus ottaa askeleen eteenpäin muun muassa yhtenäisten tapahtumaviestinnän ja saapumiskirjeiden muodossa. Odotamme jo sormet syyhyten, että pääsemme jälleen takaisin täysipainoiseen live- ja tapahtumatoimintaan käsiksi. Jahka maailma jälleen aukeaa, olemme yhdessä Lippu.fin kanssa valmiina myymään asiakkaille tapahtumaelämyksiä suurella volyymilla.

Myös Lippu.fillä iloitaan yhteistyöstä. ”Olemme todella innoissamme yhteistyön laajentumisesta ja syventymisestä Sunborn Eventsin kanssa. On mahtavaa kehittää toimintaa laadukkaan ja alan yhden keskeisimmän toimijan kumppanina. Heillä on aina kova tekemisen meininki päällä ja erittäin hyvällä asenteella”, Lippu.fin kumppanuuspäällikkö Veli Palevaara fiilistelee.

Kuva: © Jan Trygg

X