Työntekijän sanoin – Kaisan unelmatyö Lippu.fin asiakaspalvelussa

28.10.2020 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippu.fin työntekijät ovat kulttuurin ja tapahtumien keskiössä. 30-vuotias Kaisa on työskennellyt Lippu.fin palveluasiantuntijana vuoden ajan, rekrytointiyritys Eezyn kautta. Työ sisältää asiakaspalvelua, monipuolista toimistopuuhaa sekä kausikorttipalveluiden hoitamista. Kysyimme Kaisalta tunnelmia työstä, sekä parhaat vinkit asiakkaan kohtaamiseen.


Miten päädyit töihin Lippu.fille?

Olin ollut vuosia samassa työpaikassa, enkä enää oppinut siellä mitään uutta. Työ alkoi jo maistua puulta. Aiemmassa työpaikassa minulle oli tullut tutuksi Lippu.fin myyntiohjelma, joten ajatus Lippu.fillä työskentelystä houkutteli. Laitoin hakemuksen ja samana päivänä tulikin kutsu videohaastatteluun.

Millaista arki Lippu.fin asiakaspalvelussa on?

Arki sujuu melkoisen leppoisissa tunnelmissa puhelimien pirinässä. Vaikka puheluita ja sähköposteja meille tulee reippaalla tahdilla, niin silti tunnelma toimistolla on hyvä. Monipuoliset työtehtävät pitävät mielen virkeänä!

Mistä nautit eniten työssäsi?

Nautin ongelmien ratkomisesta. On jännittävää koittaa setviä pulmia yksin, mutta myös työkavereiden kanssa pohdiskelu on mukavaa. Varsinkin, kun saamme asiakkaan ongelman ratkaistua, on ihanaa kuulla asiakkaan palaute hyvin onnistuneesta työstä.

Mikä auttaa jaksamaan asiakaspalvelutyössä haastavinakin hetkinä?

Ehdottomasti työkaverit. Vaikka olisi kurja päivä, niin aina työkaverit jaksavat tsempata jatkamaan. Heiltä saa apua ongelmassa kuin ongelmassa.

Mitkä ovat parhaat vinkkisi asiakkaan kohtaamiseen asiakaspalvelutyössä?

Olen ollut vuosia asiakaspalvelutyössä, ja minulla onkin ollut sama motto vuosikaudet:

Kohtele asiakkaita kuten itse tahdot tulla kohdelluksi. Ystävällisellä sävyllä ja ripauksella huumoria saa mukavaa lisää asiakkaiden kohtaamiseen.

Haastavissa tilanteissa hengitä syvään ja pysy rauhallisena, vaikka asiakas olisi tuohtunut. Selvitä tilanne alusta loppuun, jotta tiedät, missä on mennyt pieleen. Asiakkaalle on tärkeää kertoa, mitä ja miksi tilanteessa korjataan. Muistan aina oman asenteeni merkityksen asiakaspalvelijana ja yrityksen edustajana.

X