Turkulaisia Liiga-kiekon ystäviä palvellaan jatkossa entistäkin paremmin

23.04.2020 - Uutiset
Julkaisun kuva

Olemme solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen HC TPS:n kanssa. Uuden pääyhteistyökumppanitason sopimus tuo kuluttajille entistä enemmän valinnanvaraa sekä etuja.

“Olemme yhteistyöstä luonnollisesti äärimmäisen tyytyväisiä, erityisesti kuluttajien näkökulmasta. Tämä on hieno askel eteenpäin, ja voin luvata, että turkulaisia Liiga-kiekon ystäviä palvellaan jatkossa entistäkin paremmin”, iloitsee HC TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Lippukumppaniuudistuksen myötä Lippu.fi myy jatkossa kaikki pääsyliput sekä kausikortit HC TPS:n kotiotteluihin. Samalla uudistuvat myös maksutavat. Nyt kuluttajilla on mahdollisuus ostaa ottelulippuja esimerkiksi R-kioskeista kautta maan. Yhteistyösopimuksen myötä lippuostokset voi maksaa myös Finnairin pluspisteillä. Tämän lisäksi lippuostojen asiakaspalvelu helpottuu TPS:n kotisivuille tulevan chat-toiminnon myötä.

TPS tarjoaa kausikortin omistajille myös turkulaisessa urheilutarjonnassa ennennäkemättömän palvelun. Jatkossa kausikorttilaiset pääsevät nimittäin Fölin kyydissä ilmaiseksi TPS:n kotiotteluihin menopaluu-kuljetuksilla.

 Lippu.fin urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen iloitsee Ahon tavoin uudesta yhteistyöstä.

“Lippu.fille on suuri kunnia päästä yhteistyöhön TPS:n kanssa, joka on perinteikäs ja menestynyt suurseura jääkiekon SM-liigassa”, Tervonen hehkuttaa.

TPS on Suomen suurimpia urheiluseuroja ja juniorikasvattajia. Pelkästään TPS:n jääkiekossa on mukana edustusjoukkueen lisäksi yli 30 juniorijoukkuetta, jotka pitävät sisällään lähes 900 pelaajaa, 100 huoltajaa ja 150 valmentajaa ja joukkueenjohtajaa. TPS:n edustusjoukkue pelaa ylimmällä sarjatasolla miesten ja naisten jääkiekossa, naisten ja miesten jalkapallossa sekä miesten ja naisten salibandyssä. Lisäksi seuran nykyiseen lajivalikoimaan kuuluu keilailu.

X