Teatteri- tai konserttilipulla Fölin bussiin – mukana yhä useampi turkulainen tapahtumajärjestäjä

23.04.2020 - Uutiset
Julkaisun kuva

Useat kumppanimme Turun seudulla tekevät yhteistyötä Turun seudun joukkoliikenteen eli Fölin kanssa. Pääsylippu tapahtumiin on samalla myös Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman.

Kaikki Föli-yhteistyössä mukana olevat tapahtumajärjestäjät ovat Lippu.fin kumppaneita: Turun Kaupunginteatteri, Turun filharmoninen orkesteri, Linnateatteri, Turun musiikkijuhlat, Åbo Svenska Teater ja Turun Nuori Teatteri.

Joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte iloitsee yhteistyöstä tapahtumajärjestäjien kanssa:  
”Olemme tosi onnellisia siitä, että saamme tehdä lippuyhteistyötä monen toimijan kanssa. On hienoa, että tapahtumajärjestäjät haluavat kannustaa asiakkaitaan joukkoliikenteen käyttöön. Fölin käyttö on tosi helppoa, kun koko joukkoliikennealueella on voimassa tasataksa, eli ei tarvitse kuin astua kyytiin ja näyttää tapahtumalippua bussin lukijalaitteelle.” 

Tapahtumissa kävijät ovat ottaneet palvelun ilolla vastaan, ja Föli on saanut aiheesta paljon kiitosta: 

Onpa hieno juttu, ettei tarvitse varata aikaa parkkipaikan etsimiseen!”  

”Onko tämä oikeasti totta, että samalla lipulla pääsee myös bussiin?” 

”Mahtavaa, että tällaista yhteistyötä tehdään!” 

Föli-lipun sisältävällä tapahtumalipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Molempiin suuntiin matkustaessa voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla. Samat liput ovat voimassa koko alueella.

X