Tappara kumppaniksemme tamperelaista jääkiekkoa edustamaan!

14.04.2020 - Uutiset
Julkaisun kuva

Tappara ja Lippu.fi ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen, jonka myötä tamperelaisen jääkiekon ystäviä palvellaan jatkossa entistäkin paremmin.

Lippu.fi myy jatkossa yksinoikeudella liput Hakametsän jäähallissa ja tulevalla UROS LIVE -areenalla pelattaviin Tapparan kotiotteluihin.

“Haluamme tarjota Tapparan otteluvieraille parasta mahdollista palvelua. Lippu.fin myötä saamme jo Hakametsän viimeiselle kaudelle tarjolle pian julkaistavan entistä monipuolisemman kausikorttivalikoiman, kuten esimerkiksi paljon toivotun mobiilikausikortin. Yhteistyö kannatti aloittaa jo nyt myös sen vuoksi, että ehdimme yhdessä rauhassa kehittää UROS LIVE -areenan palveluvalikoimaa”, kertoo Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro.

“Yhdessä meillä on paljon mahdollisuuksia Tapparan kannattajien palvelemiseksi. Uusi UROS LIVE tulee olemaan yksi maailman edistyneimmistä areenoista jääkiekko-otteluiden järjestämiseen. Lippu.fin Smart Venue -ratkaisuilla on tähän paljon annettavaa, ja otteluissa kävijöille on tarjolla huippupalveluja myös ennen ja jälkeen ottelun”, sanoo Lippu.fin urheilukategoriasta vastaava johtaja Kai Tervonen.

X