HIFK Fotboll kehittää avullamme lippu- ja kausikorttimyyntiään

11.02.2020 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippupiste Oy ja HIFK Fotboll Ab ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Yhteistyön myötä Lippupiste myy jatkossa yksinoikeudella liput HIFK Fotbollin otteluihin, ja jatkaa täten panostaan myös jalkapallon lipunmyynnissä.

”Jalkapallo on monelle Lippupisteellä sydämen asia. HIFK Fotboll on yksi Suomen perinteisimmistä seuroista, ja olemme todella iloisia, että he valitsivat kumppanikseen juuri meidät. Yhdessä meillä on paljon mahdollisuuksia otteluihin saapuvien fanien palvelemiseksi. Lippupisteen emoyhtiö CTS Eventim myy usean eurooppalaisen pääsarjajoukkueen liput, ja tätä kautta voimme jalkauttaa myös emoyhtiömme lipunmyyntiosaamisen kansainvälisiltä kentiltä kumppaneidemme käyttöön”, Lippupisteen urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen sanoo.

HIFK Fotboll on perinteikäs helsinkiläinen jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa kaudella 2020 Veikkausliigassa. Vuonna 1907 perustettu seuran jalkapallojaos on osa vuonna 1897 perustettua HIFK:ta. Seuran tunnusvärit ovat punainen ja valkoinen.

”Haluamme kehittää lippu- ja kausikorttimyyntiämme, ja Lippupiste antaa tähän oivat välineet. Uuden yhteistyön myötä saamme toteutettua uudistuksia kausikorttimyyntiin, ja ottelulippujen välitys on entistä jouhevampaa. Saamme myös yhdistettyä lipunmyynnin järjestelmät tiiviimmin meidän muihin tietojärjestelmiin, ja voimme sitä kautta palvella asiakkaitamme entistä paremmin”, toteaa HIFK Fotbollin toimitusjohtaja Christoffer Perret.

X