Olympiastadion on paikka kohtaamisille läpi vuoden

06.02.2020 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippupiste Oy ja Suomen suurin tapahtuma-areena Olympiastadion ovat solmineet pitkäaikaisen, viiden vuoden mittaisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Yhteistyön myötä Lippupiste on yksi Olympiastadionin pääyhteistyökumppaneista.

”Olemme luomassa maahamme uudenlaista tapahtumakulttuuria, jossa kuluttaja ei tule pelkkään konserttiin tai seuraamaan ottelua, vaan kokemaan kokonaisvaltaisen elämyksen. Uudistettu Olympiastadion on paikka kohtaamisille läpi vuoden, ja olemme äärimmäisen iloisia tästä yhteistyöstä. Yhdessä meillä on paljon mahdollisuuksia yleisön palvelemiseen ja uudenlaisten elämysten tarjoamiseen”, Lippupisteen toimitusjohtaja Ari Palhamo sanoo.

Uudistettu Olympiastadion on kansainväliset suurtapahtumien vaatimukset täyttävä monitoimiareena, joka on päivittäin myös kaupunkilaisten ja vierailijoiden käytössä.  Olympiastadion avautuu vuonna 2020.

”Olympiastadion valmistautuu uuteen aikakauteen hienon yhteistyökumppaniverkoston kanssa, jossa Lippupisteellä on merkittävä rooli uuden aikakauden palveluntuottajana ja yhteistyökumppanina”, toteaa Olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen.

X