SJK:n toiminta kehittyy yhteistyössä Lippu.fin kanssa

20.01.2020 - Uutiset
Julkaisun kuva

Lippupiste Oy ja Seinäjoen Jalkapallokerho Oy ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Yhteistyön myötä Lippupiste myy jatkossa yksinoikeudella liput SJK:n otteluihin, ja ottaa täten merkittävän askeleen myös jalkapallon lipunmyynnissä.

“Lippupisteellä urheilu ja jalkapallo on monelle sydämen asia. Olemme mukana luomassa Suomeen uudenlaista tapahtumakulttuuria, jossa kuluttaja haluaa ottelun seuraamisen lisäksi kokea kokonaisvaltaisen elämyksen. Seinäjoen upea stadion on paikka kohtaamisille, ja olemme äärimmäisen iloisia, että SJK valitsi kumppanikseen juuri meidät. Lippupisteen emoyhtiö CTS Eventim myy usean eurooppalaisen pääsarjajoukkueen liput, ja tätä kautta voimme jalkauttaa myös emoyhtiömme lipunmyyntiosaamisen kansainvälisiltä kentiltä kumppaneidemme käyttöön”, Lippupisteen urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen sanoo.

Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on perustettu vuonna 2007, ja se pelaa kotiottelunsa kesällä 2016 valmistuneella OmaSp Stadionilla. SJK voitti Liigacupin vuonna 2014, Suomen mestaruuden vuonna 2015 ja Suomen Cupin vuonna 2016.

”Lippupisteen osaaminen vakuutti meidät heti neuvottelujemme alusta asti. Heidän halunsa olla kehittämässä ottelutapahtumaamme ja liiketoimintaamme kokonaisuudessaan oli avainasemassa kumppanuutemme taustalla. Lipunmyyntiin liittyvien järjestelmien kehittäminen on yksi strategisista painopisteistämme, ja yhteistyössä Lippupisteen kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme tulevaisuudessa aiempaa kokonaisvaltaisemmin. Jatkossa saamme reaaliaikaista dataa asiakkaidemme ostokäyttäytymisestä, ja tämän avulla pystymme kohdentamaan markkinointitoimenpiteitämme entistä tarkemmin. Yhteistyö tuo merkittävän parannuksen myös asiakkaidemme ostoprosessiin – aina verkkokaupasta stadionimme porteille saakka.”, toteaa Seinäjoen Jalkapallokerhon toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

X